בינה מלאכותית ואוטומציה משנים במהירות את אופי העבודה. בעוד שטכנולוגיות אלו מציגות הזדמנויות, הן גם יוצרות אתגרים חדשים למעורבות, שביעות רצון ושימור עובדים. מה הופך מקום עבודה למצוין בעידן הבינה המלאכותית, וכיצד ארגונים יכולים להסתגל?
בהרצאה זו יחשוף יונתן פייטרה, הבעלים של Great Place to Work Israel, את סודותיהן של החברות המובילות בעולם הידועות בתרבויות מקום העבודה הבולטות שלהן, ויחשוף את האסטרטגיות והשיטות המומלצות שארגונים אלה משתמשים בהם כדי לחבר עובדים למטרה, לקדם הכלה וגמישות, לספק הזדמנויות פיתוח ולטפח תחושת קהילה.
בואו ללמוד דרכים מוחשיות לבנות אמון, לאחד את כוח העבודה שלך וליצור מקום עבודה שבו אנשים רוצים להופיע כל יום, אפילו בזמנים שלא נוח.
המשתתפים ייצאו עם מפת דרכים להפיכת הארגון שלהם למקום מצוין לעבוד בו עכשיו ובעתיד.
מרצה: יונתן פייטרה, בעלים Great Place To Work Israel
ארגונים משתרעים כיום על פני דורות מרובים, מבייבי בומרס ועד דור Z. טכנולוגיות חדשות כמו AI משנות גם את אופן הגישה של דורות שונים לעבודה. זה יוצר אתגרים למנהלים המנסים להוביל צוותים רב-דוריים.
בהרצאה נציג כלים באמצעותם יכולים מנהיגים להתחבר ביעילות לאנשים על פני דורות ולהניע אותם ביעילות בעידן האוטומציה והאינטליגנציה.
מומחית ההון האנושי מאיה ברלב, תספק תובנות ואסטרטגיות להובלת צוותים רב-דוריים. תלמד כיצד לשבור סטריאוטיפים דוריים ואין ניתן לעדכן את החוזה הפסיכולוגי בין עובדים לארגונים.
אתם מוזמנים לגלות שיטות עבודה מומלצות לתקשורת, משוב, פיתוח ועוד בהתבסס על הערכים והכוחות הייחודיים שמעצבים כל דור. בין אם אתם מנהלים Boomers, Millennials או ילידים דיגיטליים, מפגש זה יצייד אתכם במסגרת מתאימה לבניית תרבות מסתגלת וסינרגטית על פני דורות. המשתתפים יקבלו פרספקטיבה וכלים חדשים לנווט במבוך הדור ולהוביל צוותים בעלי ביצועים גבוהים של המאה ה-21.
מרצה: מאיה ברלב, מומחית בתחום עולם העבודה העתידי ואסטרטגיות הון אנושי
בינה מלאכותית משנה את מקום העבודה, ומאלצת את מנהיגי משאבי אנוש לחשוב מחדש על למידה ופיתוח. ככל שתפקידים מתפתחים וצרכי הכישורים משתנים במהירות, כיצד יכולים ארגונים להמשיך לבנות יכולות אנושיות?
בהרצאה זו יחשוף ד"ר ערן גל, מומחה בטכנולוגיות למידה ארגונית, כיצד בינה מלאכותית בעצמה יכולה לאפשר את ציווי העלאת המיומנות. ההרצאה תציג כלים ואסטרטגיות מובילות כדי לשים את הלמידה במרכז משאבי אנוש בעידן מכונות החשיבה. מאימון מותאם אישית לפי דרישה למיפוי מיומנויות וניידות פנימית, מפגש זה יציג טכנולוגיות המעצימות כישורים אנושיים ייחודיים כמו יצירתיות, אמפתיה ושיפוט.
המשתתפים ילמדו איך ניתן להפוך לארגון אינטליגנטי שמסתגל וגדל ללא הרף על ידי השקעה בהון אנושי. ד"ר גל ישתף דוגמאות מהעולם האמיתי של חברות שכבר מיישמות למידה מהדור הבא המופעלת על ידי AI. הובלה באמצעות למידה יכולה להוכיח את כוח העבודה שלך לעתיד, להגביר את המעורבות והשימור, ולאפשר לבני אדם ולמכונות להשלים זה את זה.
הרצאה זו תספק למשתתפים תובנות מעשיות כדי להפוך את הלמידה הארגונית למחליף המשחקים האולטימטיבי בעידן הבינה המלאכותית.
מרצה: דר' ערן גל, ראש החוג ללימודי תואר שני בפקולטה לטכנולוגיות למידה, המכון הטכנולוגי חולון
שינוי טכנולוגי מהיר יוצר אזורים אפורים חדשים סביב התנהלות עובדים ומשמעת. מדיה חברתית, עבודה מרחוק וקישוריות מתמדת הופכים את זה למאתגר המחייב לאזן בין פרטיות העובדים לבין הגנה על תרבות מקום העבודה. כיצד משאבי אנוש צריכים לטפל בבעיות משמעת בעידן החדש המעורפל הזה?
בהרצאה זו תסתמך עורכת הדין עינת אילון מניסיונה הרב בהובלת דיונים משמעתיים , כנשיאת בית הדין למשמעת של עובדי הרשויות המקומיות, כדי לספק תובנות על ניווט משמעת כיום. ותחשוף שיטות עבודה מומלצות לגבי מדיניות מדיה חברתית, ניטור עובדים מרחוק ושמירה על גבולות אתיים שכן חדשנות משבשת את נורמות העבודה.
בואו לגלות אסטרטגיות חכמות לשמירה על קודי התנהגות בסביבת העבודה תוך כיבוד ורווחת העובדים. המשתתפים יקבלו פרספקטיבה על עליית הדיווח השקרי וכלים לטפל בו.
המטרה השל ההרצאה היא לעזור לארגונים לשמור על סטנדרטים גבוהים מבלי לחנוק את היצירתיות ככל שהעבודה מתפתחת. המשתתפים ייצאו מצוידים יותר לעשות שיפוט נבון בתחומים אפורים וליישר משמעת עם התרבות והערכים של הארגון. גם בזמנים משתנים, אפשר לבנות צוותים מעורבים ומועצמים באמצעות גישות עקרוניות למשמעת במקום העבודה.
מרצה: עו"ד עינת איילון, נשיאת בית הדין למשמעת של עובדי הרשויות המקומיות בדימוס ושותפה במשרד עורכי הדין שרקון בן עמי אשר ושות'.
הפיתוח ארגוני (OD) עובר בתקופה זו שינוי על ידי בינה מלאכותית. בינה מלאכותית יכולה לנתח סקרי עובדים, תוכניות כישרונות ונתוני ביצועים ולספק תובנות חזקות להנעת צמיחה. אבל איך באמת ארגונים יכולים לשלב ביעילות AI בתהליכי OD הליבה?
בהרצאה זו, תציג מומחית ה-OD, ענבל נצר לנציאנו, יישומים אופרטיביים של AI באמצעות בוחן מקרה בעולם האמיתי, ותגלה כיצד חברות מובילות ממנפות בינה מלאכותית למיפוי מיומנויות, הערכה מותאמת אישית, ניתוח חזוי ועוד.
בואו ללמד שיטות עבודה מומלצות להשלמת OD עם כלי בינה מלאכותית כדי לפתוח דפוסים נסתרים, לשפר את קבלת ההחלטות ולחזק את פיתוח כוח העבודה.
המשתתפים יקבלו כלים שימושים להגברת תהליכים כמו סקרים, אימון וניהול שינויים עם אינטליגנציה. בעוד שבינה מלאכותית לא תחליף את היצירתיות והאסטרטגיה האנושית, היא יכולה לספק יתרון תחרותי על ידי יצירת תובנות כישרונות עמוקות יותר מהר יותר.
מפגש זה יעזור לכם לרתום בינה מלאכותית כדי להתמקד ביוזמות בעלות השפעה המצמיחה ארגונים זריזים ומוכנים לעתיד.
מרצה: ענבל נצר לנציאנו, מייסדת, יועצת People Tech Consulting Solutions, לשעבר מנהלת פיתוח ארגוני גלובלי בחברת Sodasream
עליית הבינה המלאכותית מעוררת שאלות דחופות לגבי עתיד משאבי האנוש. האם בינה מלאכותית תהפוך את העבודה לאוטומטית ותבטל משימות משאבי אנוש רבות? או שזה יגדיל את היכולות של אנשי מקצוע ויצור הזדמנויות חדשות?
בהרצאה מעוררת מחשבה זו, יחשוף עו"ד עידו בר-גיל, מייסד ומנכ"ל Next-Gen HR Solutions, את ההייפ ויבחן את ההשפעות של הבינה המלאכותית על מקצוע HR. ההרצאה תציג תרחישים שונים החל מהחלפת מגייסים ועד להיות עוזר משאבי אנוש.
בואו ללמוד כיצד טכנולוגיות משבשות כמו למידת מכונה ועיבוד שפה טבעית יכולות להפוך תהליכי משאבי אנוש מרכישת כישרונות לפיתוח עובדים.
אבל יש הזדמנויות רבות עבור משאבי אנוש להוביל בעולם בינה מלאכותית על ידי התמקדות באלמנט האנושי: בניית אמון, אמפתיה ושיתוף פעולה בכל כוח העבודה. ההרצאה תגלה כיצד למקם מומחי משאבי אנוש כיועצים אסטרטגיים הכרחיים גם כשהמשימות הניהוליות הופכות לאוטומטיות.
המשתתפים ייצאו עם נקודת מבט מלאת תובנות לגבי אתגרים וסיכויים למקצוע, ופעולות שיש לנקוט היום כדי להוכיח עתיד את קריירת משאבי האנוש שלהם.
העתיד נותר מזהיר עבור מנהיגי משאבי אנוש נלהבים ויצירתיים המוכנים להסתגל.
מרצה: עו"ד עידו בר-גיל- מייסד ומנכ"ל, Next-Gen Solutions
גם כשהבינה המלאכותית מתקדמת, הכישורים הבינאישיים נשארים קריטיים במקום העבודה. עם עבודה מרחוק, גיוון ושינוי מתמיד, חידוד קשרים אנושיים חיוני יותר מאי פעם. הליבה היא שליטה בהקשבה פעילה, יכולת AI לא יכולה לשכפל.
במפגש אינטראקטיבי זה, מומחה התקשורת הארגונית הלל קזר, יגלה כיצד לשפר את מיומנויות ההקשבה להשפעה רבה יותר, ויגלה מהם המחסומים המונעים הקשבה יעילה ואסטרטגיות להתגבר עליהם.
ההרצאה תציג מסגרת מעשית להעמקת ההבנה, בניית אמון וחיזוק מערכות יחסים בין צוותים.
ככל שהמכונות נעשות חכמות יותר, תכונות אנושיות ייחודיות כמו אמפתיה ואינטליגנציה רגשית יוצרות ערך במקום העבודה. הרצאה זו תספק כלים קונקרטיים להיות נוכחים באופן מלא ו"להתכוונן" לאחרים.
מרצה: הלל קזר (M.A), מרצה/מנחה קבוצות/יועץ ארגוני, מחבר הספר: "סודות ויסודות תהליכי גיוס עובדים בארגונים"